dilluns, 29 de novembre del 2010

Tarda musical i poètica a Calella contra la violència masclista

Una vintena de persones han participat aquest dissabte a la tarda a Calella a l'acte central de la commemoració del Dia Internacional Contra la Violència de gènere. Un acte que va consistir en un recital de poesia i la lectura del manifest de rebuig a aquesta xacra social.

La ciutat de Calella ha culminat aquest dissabte el denominat “Mes per a la Igualtat” i contra la violència vers les dones amb diversos actes culturals i lúdics entorn la poesia, la música i la dansa. Activitats que han servit per reflexionar sobre la xacra social que representa la violència masclista al nostre país. Malgrat ser una tarda de vent i fred, una vintena de persones es van acostar fins a la Plaça de l'Església on van poder veure l'actuació de les integrants de l'Escola de Ball Joana Sánchez o l'actuació del Cor Harmonia calellenc, amb el seu director, el tenor Albert Deprius al capdavant.

La tarda va tenir moments emotius amb el recital poètic de l'actriu i rapsoda Assumpció Ortet. Ortet va llegir el poema No te Rindas de Mario Benedetti.

Amb aquest acte Calella posa punt i final a les diverses activitats que ha organitzat amb motiu del mes per la Igualtat organitzat per l'Ajuntament de Calella.