dimarts, 30 de novembre del 2010

Cara i creu

El Termotur Calella ha sortit vencedor del derbi català contra el Falcons, en un partit avançat de la vuitena jornada.

Els dos equips ja s'havien vist les cares la darrera temporada, en les semifinals del Campionat de Catalunya, on el resultat va ser el mateix, victòria del Termotur per 3 a 2. El partit començava amb l'enfrontament entre Manolo Garcia i Ferran Brugada, amb una còmoda victòria del calellenc per 3 a 0.

El Falcons empatava el partit mitjançant el xinès Li Dan Dan. En el tercer punt, Joan Moregó tornava a avançar al Termotur desfent-se per 3 a 1 de Ramon Mampel. A continuació, Li Dan Dan tornava a empatar l'encontre, aquest cop patint, davant Manolo Garcia, que va tenir opcions de tancar el partit.

Amb el 2 a 2 en el marcador, s'ho jugaven tot Pere Navarro i Ferran Brugada. Els dos jugadors van estar imprecisos en els dos primers jocs del partit, i amb 1 a 1, Ferran Brugada va tenir 5 pilotes per guanyar el 3r set. Pere Navarro va haver de lluitar de valent, i va acabar remuntant fins el 3 a1.

Aquesta suposa la tercera victòria del Termotur a la lliga, la segona davant un rival directe en la lluita per la permanència, que el situa en una meritòria 8a posició en la classificació. El proper partit dels calellencs serà el dia 18 de desembre a Burgos, 10è classificat.

En Divisió d'Honor Femenina Estatal el Suris ha deixat escapar un partit que va tenir a la butxaca davant l'Arteal Santiago, però que va acabar perdent per 3 a 4, en el punt del doble. L'Arteal és segon en la classificació, mentre que ara, el Suris, és sisè.