dimarts, 23 de novembre del 2010

Guardó blanc-i-blau per al De Primera

El programa " De primera " de m2 tv i el “Hat Trick Espanyol” del 33 van rebre un reconeixement per la seva tasca envers les notícies de l'Espanyol en un sopar divendres a l'Hotel Vila de Calella per celebrar el desè aniversari de la Penya Blanc-i-blava de la ciutat.

Els guardons els van recollir per part del “De primera” Vadó Itchart i per part del programa de la Televisió de Catalunya Raquel Mateo.

La gala va comptar amb la presència del conseller de l' Espanyol Josep Ramió i diverses autoritats municipals. També hi va haver una taula de components de la fundació de la primera penya. També destacava la presència de l'actriu calellenca Maria Rosa Serra.

A la gala va ser convidada la Penya Solera Barcelonista de Calella i el seu president, Juli Fabregas, va rebre un record de la diada, mentre que la Penya del Barça va regalar el llibre dels 50 anys d'història de la Solera.

Al sopar hi van assistir una vuitantena de penyistes de Calella, Argentona, Blanes, Arenys, entre d'altres.

L'acte va acabar amb la projecció d'un vídeo molt emotiu amb imatges històriques de l'Espanyol, de la penya, i de Jarque i, al final, Iniesta.