dijous, 4 de novembre del 2010

Pellejero, nou coach

Santi Pellejero és el nou entrenador del Team Calella Triathlon, en subtitució d'Agustí Pérez. El relleu es va oficialitzar ahir en una reunió de l'equip, on també hi va ser present Pellejero, un triatleta mataroní actualment en actiu. Serà l'encarregat de dirigir els 75 triatletes que vesteixen de groc i negre en aquesta nova etapa, per la qual la direcció de l'equip ha fixat nous reptes.

Continuar sent un conjunt de referència al triatló internacional del Maresme però també obrir fronteres i, en aquest sentit, participar a una prova mítica com és el Challenge de Roth. "Estem gestionant la participació d'una dotzena de triatletes de l'equip a la prova mare de les sèries Challenge, el pròxim 10 de juliol", ha avançat el director del Team Calella Triathlon, Joan Carles Castellà.

L'equip calellenc, secció de triatló del Club Atletisme Calella, tancarà el 2010 com l'any en el qual l'entitat ha crescut d'una forma espectacular en nombre d'integrants i en quant als èxits aconseguts. Va ser l'equip més nombrós al Challenge Costa de Barcelona-Maresme del 2010: 22 inscrits dels quals 19 es van penjar la medalla de finishers.

El Team està integrat majoritàriament per esportistes de la ciutat tot i que també n'hi ha d'altres poblacions maresmenques com Pineda i Sant Pol de Mar o Sant Cebrià de Vallalta.