dimecres, 17 de novembre del 2010

Nebrera planta cara al sistema

Alternativa de govern, el partit liberal encapçalat per l'exdiputada popular Montserrat Nebrera, ha fet l'únic acte de campanya per les eleccions al Parlament de Catalunya que celebrarà al Maresme. Va ser ahir a Calella on Nebrera va explicar de quina manera Alternativa planteja “plantar cara” a un "sistema polític caducat", regenerar-lo, i poder així aplicar propostes i iniciatives que serveixin als interessos dels ciutadans.

Alternativa de govern assumeix tres compromisos en aquesta campanya per les eleccions al Parlament: fer una llei electoral que respecti la igualtat d'oportunitats entre partits i permeti l'elecció directa dels representants; eliminar les subvencions a partits, sindicats i mitjans de comunicació; i en tercer lloc, reduir l'estructura de l'administració pública que la candidata Montserrat Nebrera considera supèrflua, ineficient i directament condicionada als interessos dels partits parlamentaris. "Això voldria dir recuperar pels catalans al voltant dels 25 mil milions d'euros", va afirmar Nebrera.

És essencial, per Alternativa de govern, millorar d'immediat l'administració de justícia i actuar sobre el sistema educatiu, permetent escollir el pla curricular dels alumnes, per així garantir la competitivitat de les generacions futures. Nebrera va subratllar les dificultats d'Alternativa per tenir presència als mitjans de comunicació públics nacionals durant la campanya, per culpa dels blocs electorals. "Aquest acord de les sis forces del Parlament de Catalunya, que impedeix traslladar el missatge dels que som extraparlamentaris, crec que apropa la nostra democràcia als sistemes dictatorials chavistes”, va denunciar Nebrera.

La candidata d'Alternativa de govern va qualificar d'absurdes algunes propostes que llencen els partits durant la campanya, com per exemple la implantació del concert econòmic del qual opina que "seria abans possible la independència.