dilluns, 22 de novembre del 2010

Aniversari deslluït

La Colla de Geganters i Grallers de Calella ha celebrat durant tot el cap de setmana el seu 75è aniversari amb diverses activitats culturals i gastronòmiques. Ahir diumenge es va fer una escudellada popular. La pluja però ha deslluït algunes de les activitats programades per dissabte. La celebració dels 75 anys dels gegants de Calella continuarà al mes de desembre.

La pluja que va caure dissabte al matí va deslluir algunes de les activitats programades per la Colla de Geganters i Grallers de Calella amb motiu dels seus 75 anys d'història. Els organitzadors havien preparat una diada d'activitats pels més menuts amb un castell inflable i tallers de dibuixos i manualitats. Es va poder fer tot i que la presència de nens i nenes va ser menor a l'esperada. Les activitats s'havien programat a la Plaça de la Constitució i el porxo de l'Ajuntament va servir de manera improvisada per acollir algunes d'aquestes activitats.

Tot i la pluja també es va poder instal·lar una paradeta de venda dels productes de la Colla: les xapes de cava, els càntirs commemoratius de la trobada d'aquest any on hi ha gravat el primer escut que van tenir els geganters de Calella; i a més a més, s'hi van poder comprar les figures fetes a mà que reprodueixen a petita escala els gegants Quirze i Minerva. Formen part de la col·lecció dels gegants de Catalunya i estan a la venda al preu de 45 euros, també durant tot l'any en d'altres establiments comercials de la ciutat.