divendres, 5 de novembre del 2010

Oriol Pujol no creu que el tripartit estigui enterrat

L'actual portaveu de Convergència i Unió al Parlament de Catalunya ha visitat aquest divendres Calella. Oriol Pujol s'ha entrevistat amb els representants del sector turístic i sanitari d'aquesta ciutat. També ha passat pels estudis d'm2 televisió i ha participat a l'espai l'Entrevista que podran veure aquest vespre a les 21 hores per m2.

El portaveu del grup parlamentari de CiU al Parlament de Catalunya, Oriol Pujol, ha pogut intercanviar impressions sobre l'actual context de crisi econòmica amb els representats de 2 dels sectors més importants de la ciutat de Calella com són el turisme i la sanitat. Oriol Pujol ha destacat que les inquietuds i els problemes que tenen els empresaris calellencs són els mateixos que tenen la resta d'empresaris del país en aquests moments de crisi. Després de visitar un conegut centre mèdic i esportiu de la ciutat, el portaveu de CiU al Parlament s'ha dirigit als estudis de m2 televisió on ha enregistrat una entrevista que podran veure aquest divendres a partir de les 9 del vespre. Oriol Pujol, que ha analitzat l'actualitat política, marcada pels comicis del 28 de novembre, no té cap dubte que si el tripartit suma vots, es tornarà a reeditar, tot i que, afegeix, ara les forces que l'integren diguin que ja és història.

Oriol Pujol ha estat acompanyat de la senadora Montserrat Candini, portaveu del grup de CiU a l’Ajuntament de Calella, el president de CDC, Albert Torrent i el diputat Joan Morell.