dilluns, 8 de novembre del 2010

Derrota en el temps de descompte

Un gol al minut 95 del partit deixa al CF Calella sense puntuar en la seva visita al camp del Llavaneres CE (0-1).

La derrota no fa justícia a l'actuació de l'equip que entrena Antonio Navas, que podria haver golejat si hagués aprofitat les nombroses ocasions clares a porteria que va tenir durant la primera part. El CF Calella va mostrar la seva millor cara contra el Llavaneres CE, amb els jugadors ben posicionats sobre el camp i amb una clara disposició ofensiva que no van saber rematar. El clar domini calellenc de la primera meitat va quedar força equilibrat durant els segons 45 minuts, amb un Llavaneres CE més concentrat i tocant la pilota. Quan semblava que el partit s'acabaria amb empat sense gols, ja en el temps de descompte, els locals va marcar amb un xut des de fora l'àrea.

El CF Calella suma ja la quarta derrota de la temporada però comença a mostrar una millor dinàmica de joc. Aquest proper diumenge, l'equip que entrena Antonio Navas juga a la Muntanyeta contra un dels equips capdavanters de la classificació, el Cabrils.