dimarts, 23 de novembre del 2010

Festa anual d'atletisme

L'atletisme ha tancat a 31 d'octubre la temporada 2009-2010 i ara al novembre enceta la 2010-1011. En el cas de Calella com ja és una tradició s'ha celebrat l'acabament de la temporada amb la festa anual que serveix per fer un reconeixement públic a tots aquells esportistes que durant la temporada han destacat en alguna de les disciplines atlètiques.

La Festa Anual del Club Atletisme Calella va ser aquest dissabte amb un sopar que va aplegar prop de 150 persones. En el decurs del sopar es van lliurar guardons als atletes de l'Escola d'Atletisme per haver assolit rècords importants, també als del grup de tecnificació i als absoluts.

En l'apartat de premis especials, el Trofeu Constància va ser per Laura Masvidal; el Trofeu Progressió Masculí per a Sergi Mayas; el Progressió Femení per a Coumba Sabaly; el Trofeu Superació per a Joaquim Roig i el Trofeu Estímul per a Alba Duran. També es van lliurar els premis a les millors marques masculina i femenina. Novament van ser per a Samuel Carnicero i Mònica Santos. El president del Club Atletisme Calella, Manel Vicente, ha explicat que la presència de Carnicero a la festa ha estat especial ja que ara competeix a nivell estatal.

Manel Vicente destaca com a reptes per a la nova temporada aconseguir que l'equip femení absolut pugi a la primera divisió i que el masculí retorni a la màxima categoria.

El president del Club Atletisme Calella recorda que l'entitat que presideix té 46 anys d'història. En aquest sentit, demana més suport a l'Ajuntament i lamenta les declaracions que el regidor d'Esports, Jaume Puig, va fer recentment a Ràdio Calella, en què anunciava la instal·lació de gespa artificial a la zona esportiva de la Muntanyeta. Una actuació incompatible amb la creació dels esperats carrils 7 i 8 a les pistes.

En el decurs de la festa anual, el Club Atletisme Calella també ha fet oficials els nous premis Trofeu Sport 333 als millors atletes de la Lliga de Clubs que van ser per a Robert Fusté i Sara Ruscalleda.