dimecres, 24 de novembre del 2010

Lipdub del Cau

L'Agrupament Escolta Montnegre de Calella s'ha apuntat a la moda dels 'lipdubs'. Una modalitat de vídeo musical, en playback i pla seqüència sense talls, que han enregistrat per així mostrar-lo com una carta de presentació, dels membres del Cau i de la seva pròpia seu.

El 'Llença't' de Lax'n Busto és la cançó de base del lipdub del Cau de Calella. Un videoclip que permet veure tots els integrants de l'Agrupament Escolta Montnegre, que van apareixent a mesura que la càmera que els enregistra es mou entre les diferents sales i aules del local del carrer Bruguera; i sempre amb una presència destacada del fulard dels colors groc i verd.

El resultat de la gravació s'ha presentat al concurs de vídeos que ha convocat la demarcació de Girona dels agrupaments escoltes on ha aconseguit el segon lloc. El cap de l'Agrupament Escolta Montnegre, Àngel Badalló, ha explicat que estan orgullosos del lipdub i que "d'aquí a dos o tres mesos intentaran fer-ne un altre amb més tranquil·litat i més calma i on es vegi tot millor.

El lipdub de l'Agrupament Escolta Montnegre de Calella es pot veure, per Internet, a la pàgina web del Cau i des d'avui també al bloc-web de Ràdio Calella.