dimecres, 17 de novembre del 2010

Mes contra la violència vers les dones

El dia 25 de novembre es celebra el dia mundial de la No Violència contra les Dones, i al seu voltant l'Ajuntament de Calella i l'Associació de Dones han organitzat un seguit d'actes. L'objectiu és demostrar que l'eradicació total de la violència s'aconseguirà amb la igualtat entre persones, homes i dones.

Les activitats estan sota el paraigua del mes per la igualtat. La primera activitat és demà dijous dia 18, amb la projecció de la pel·lícula “Madres e hijas” i la setmana següent es projectarà “Amador”, acompanyades d'un cinefòrum conduït per Andrés Marí.

La següent activitat serà el divendres dia 19 al cafè de Sala Mozart, amb un concert de música per la dona amb textos i música d'Horacio Ladron de Guevara a la veu i Cristian Moya al piano, amb textos que parlen de la situació del món femení arreu del planeta. L'acte central del mes per la igualtat és dissabte 27 de novembre. És obert a la Plaça de l'Església a les set de la tarda, amb la voluntat que no sigui molt llarg, però sí molt simbòlic, segons ha indicat la regidora de ciutadania, Pilar Rocafort.

Pilar Rocafort ha comentat que els actes que ajuden a aconseguir la igualtat serveixen per sensibilitzar la ciutadania en aquesta qüestió, però cal incidir en la coeducació tot l'any, més enllà del dia 25 de novembre quan se'n parla amb més intensitat.

«Programa Mes per la Igualtat»