dimarts, 9 de novembre del 2010

Detingut atracador amb historial

La Policia Local de Calella ha detingut aquest dilluns un veí de Pineda de Mar amb nombrosos antecedents per fets delictius com ara robatoris a establiments i persones i atracaments.

El cap del cos policial Joan Vilademat ha ressaltat en declaracions a aquesta emissora que aquest individu va començar actuant a la comarca de La Garrotxa i robava a centres comercials i pisos. També havia estat acusat per violència domèstica. El detingut feia poc que havia sortit de la presó després d'estar-s'hi un any.

Segons els responsables de la Policia Local, la detenció es produeix després de diverses setmanes d'investigació i de seguiment d'aquest individu. Se l'imputen presumptament diversos robatoris amb violència i intimidació a persones grans, majoritàriament dones. La detenció es va produir a les dependències de l'Hospital Comarcal de Calella precisament quan cercava noves víctimes per assaltar-les.

El modus operandi era anar a l'Hospital i esperar que en sortís alguna persona gran, seguir-la i després atracar-la.

La Policia Local de Calella destaca que la detenció s'ha fet possible gràcies també a la col·laboració del personal de seguretat del centre sanitari i de les descripcions que havien fet algunes de les víctimes ja que el presumpte atracador actuava a cara descoberta.