dimarts, 16 de novembre del 2010

Partit llençat

Esplugues 30 - UEH Calella 25: Nova derrota dels calellencs en un partit que van llençar en els primers 5 minuts.

Els de Romero van sortir molt encertats en defensa, ja que al minut 8 guanyaven 0 a 1, però en atac no van saber aprofitar les seves grans ocasions de gol. A partir d'aquí, els locals van despertar i es van posar per davant en el marcador mentre que els unionistes van seguir amb el mal joc. A la mitja part es perdia de 4 gols. Aquesta va ser la tònica del matx fins al final.

Nova derrota, que fa que els nostres segueixin amb només 3 punts com a tercers per la cua. El líder de la lliga és el Sarrià amb 12 i el segon el Terrassa amb 10.

La propera setmana els calellencs estan obligats a guanyar, ja que juguen contra l'Alcarràs últim de la lliga amb zero punts.