dijous, 25 de novembre del 2010

Jornades d'alimentació saludable

Els nens i nenes de segon de primària de les escoles de Calella participen en un programa d'alimentació saludable. Avui és el primer dia i la primera sessió es fa a l'Escola Salicrú.

Membres del Servei Municipal d’Assessorament Psicopedagògic, amb la col·laboració de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, visitaran entre ara i el mes d'abril els centres escolars de la ciutat per explicar a la mainada de 6 i 7 anys com menjar bé i sa.

L'objectiu bàsic és fer-los entendre que a l’edat infantil, a més de vigilar que la dieta sigui adequada, cal educar els hàbits alimentaris, el gust per la diversitat, el respecte a la dieta mediterrània i el coneixement d’allò que mengem. El regidor d'Educació de Calella, Josep Torres, recorda que l'esforç principal s'ha de fer en intentar que els petits de casa mengin verd.

A part d'aprendre a menjar més bé, els infants tenen l'al·licient de participar a un concurs de dibuix. Hauran de plasmar en paper la piràmide dels aliments.

Avui la primera sessió es fa al CEIP Salicrú, el dia 20 de gener serà el torn de La Minerva, i ja gairebé a la primavera, el 10 de març les xerrades seran al Freta, i a l'Escola Pia s'hi faran els dies 31 març i set d'abril.