dijous, 25 de novembre del 2010

Calella amb la Marató

Diverses entitats de Calella tornaran un any més a demostrar la seva solidaritat i participen a la Marató de TV3 recaptant diners amb diferents activitats. Aquest any la lluita és contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Les activitats per la Marató de TV3 del dia 19 començaran dilluns dia 6 de desembre amb una ballada country a la plaça de l'Església, amb xocolatada i botifarrada, organitzat per Alt Maresme Country. Hi haurà una urna on la gent podrà fer el seu donatiu. Aquest serà només el primer acte, perquè el dia 17 es fa una xerrada a l'Escola Freta, tal com ha explicat la regidora de Serveis Socials, Laura Cortada.

L'endemà dissabte dia 18 hi ha un sopar espectacle on s'hi combinaran diverses interpretacions i sorpreses per amenitzar-lo.

El dia fort, diumenge dia 19, dia de la Marató, es fa una caminada organitzada per Calella Marxa, a més d'un conjunt d'altres activitats.

També hi haurà llaminadures de Càrites i un concert dels nens de Can Salom. A la tarda algunes d'aquestes activitats es repetiran a la Plaça de l'Església, juntament amb una actuació del grup Suqupà de Sant Quirze i un concert de membres de l'Escola de música Can Llobet. Al vespre, cap a les 8 o quarts de 9, es farà el recompte dels diners aconseguits

«Programa Marató TV3 a Calella»