dilluns, 22 de novembre del 2010

Defensar la justícia social

Una trentena de militants i simpatitzants del PSC de Calella van assistir dissabte a la xerrada del Vicepresident Primer de la mesa del Parlament i diputat socialista, Higini Clotas.

Higini Clotas, un dels diputats més veterans del Parlament, ha insistit des de Calella que el PSC treballa per la justícia social, la redistribució de la riquesa i el model federal. Ha reconegut que venen temps difícils amb creixements de l’economia molt petits. Segons ell, la creació d’ocupació serà complicada i el futur govern català haurà de ser molt rigorós en la gestió. Tot i això, Higini Clotas destaca que el seu partit aposta de manera clara per les polítiques socials.

Higini Clotas ha estat crític amb els seus adversaris polítics. Considera que la dreta vol abaixar els impostos i la despesa social amb el perill de crear desequilibris socials.

Per la seva banda, l’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha destacat la feina feta durant els últims 7 anys pel govern tripartit a la Generalitat. Ha dit que governi qui governi a partir del 28-N, ara hi ha les bases per una societat més justa i cohesionada. Segons Juhé Catalunya ara és un país equilibrat socialment.

Pel que fa al debat sobre la necessitat o no de la independència de Catalunya, tant Juhé com Clotas consideren que no té sentit apostar per la independència quan vivim en un món cada vegada més interdependent.