dimarts, 30 de novembre del 2010

Activitats de la biblioteca

La Biblioteca de Can Salvador de la Plaça ofereix aquest mes de desembre diverses activitats relacionades amb les festes de Nadal. La mainada serà protagonista, però també hi haurà una xerrada gastronòmica nadalenca de Quimeta de la Roda, a més de les habituals conferències, tertúlies, i exposicions.

La primera de les exposicions que es pot veure a la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça, del 14 de desembre al 16 de gener, tracta sobre la pesca i vida a la costa catalana, amb algunes imatges de la nostra ciutat. Una segona exposició ocuparà l'Ajuntament Vell, del 15 de desembre al 8 de gener, sobre els llibres prohibits, obres no tolerades pel règim de Primo de Rivera a finals dels anys 20.

Però a banda d'això, les festes de Nadal seran protagonistes. La canalla podrà donar la carta als Reis, fer decoracions nadalenques i felicitacions, tal i com ha dit Dolors Llavall, directora de la biblioteca.

Segueixen les tertúlies habituals i el dia 14 la cuinera Quimeta de la Roda ensenyarà a fer alguns plats per quedar bé en l'àpat de nadal.

El dia 15, l'endemà d'aquesta xerrada, es farà la presentació de l'agenda llatinoamericana del 2011.