dimarts, 9 de novembre del 2010

CiU, molesta

CiU s'ha mostrat molesta pel fet que es va assabentar dels terminis de la construcció del nou Hospital de Calella a través dels mitjans de comunicació, i no se'ls va concretar res a la darrera reunió del Consell rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Un consell on hi ha representats els responsables sanitaris de la comarca i els partits polítics.

Durant la roda de premsa, la consellera de Salut, Marina Geli, va destacar només que un cop posada la primera pedra, les obres s'allargarien durant 3 anys.

La federació convergent ha tornat a titllar de purament electoralista la darrera visita de la consellera, on va anunciar dates d'inici d'obres del futur centre sanitari a la ciutat. Segons Albert Torrent, president de CDC a Calella, els terminis exposats per Marina Geli no són reals, i el fet de donar dates públicament ho converteix en una maniobra enfocada només a guanyar vots.

CiU no ha pogut amagar la seva sorpresa davant del fet que Marina Geli assegurés que el nou Hospital de Calella pot ser una realitat el 2015 i que les obres podrien començar al 2012.