dimarts, 23 de novembre del 2010

CiU qüestiona la signatura pel Salicrú

Convergència i Unió de Calella ha posat en dubte que entre desembre i gener es pugui signar el conveni amb el Departament d'Educació de la Generalitat per a la construcció de la nova Escola Doctor Carles Salicrú, tal i com afirma l'alcalde Josep Maria Juhé. Per la federació nacionalista, aquests terminis són electoralistes i una clara manera de vendre fum a la societat.

El grup municipal de CiU de Calella recorda i manifesta que fa dues setmanes el Departament d'Educació va fer públiques les inversions en millora i obra nova en centres educatius, on no s'hi contempla l'Escola Doctor Carles Salicrú de Calella. Per això els convergents consideren que s'han esgotat les anomenades plurianualitats de centres que pot concedir la Generalitat i acusa l'alcalde de generar falses expectatives a la comunitat educativa, un fet que qualifiquen de molt greu.

CiU reitera que l'equip de govern treballa aquest tema amb lentitud i sense sensibilitat social, deixant el nou centre Salicrú fora de les seves prioritats. En aquest sentit, la regidora Montserrat Candini ha dit textualment que "fa 12 anys que governen a la ciutat PSC i ERC i el més calent és a l'aigüera, tot i que són dos partits que defensen les polítiques socials".