divendres, 26 de novembre del 2010

Balanç de la campanya

Avui divendres a la mitjanit es posa el punt final a la campanya electoral per als comicis d'aquest diumenge. Els representants dels diferents partits polítics de Calella han fet un balanç d'aquests 15 dies de campanya.

Per part de CiU s'ha destacat que han portat a terme una campanya neta, centrada en explicar el projecte de país i les seves propostes. Montserrat Candini creu que la majoria dels catalans demanen un canvi polític.

Des del PSC, Josep Maria Juhé considera que la campanya ha estat molt positiva i a Calella ha estat igual que a la resta de Catalunya: oberta i en permanent contacte amb la ciutadania.

Des d'Esquerra Republicana de Catalunya, Cristina Gómez ha explicat que el seu partit ha fet una campanya tranquil·la explicant la feina feta al Govern de la Generalitat. Consideren que per sortir de la crisi cal més sobiranisme.

Per la seva banda, el regidor del PP de Calella, Josep Maria Vila, creu que aquesta campanya ha estat entregada als publicistes. Segons Vila, els missatges de cada partit han estat clars, tot i que alguns no siguin els que més convinguin.

Demà dissabte és dia de reflexió i diumenge els col·legis electorals estaran oberts de 9 del matí a 8 del vespre.