dijous, 4 de novembre del 2010

Arriba el Festival com el d'abans

Les dues representacions del 22è Festival com els d'abans de Calella seran els diumenges 7 i 28 de novembre al Teatre Orfeó Calellenc. Sota la batuta de Ferran Musach, el festival presentarà un total de 15 números musicals, teatrals i de dansa. La recaptació del Festival com el d'abans es destinarà a Oncolliga Calella.

Amb 21 edicions a l'esquena, el Festival com els d'abans d'aquest 2010 presenta alguna que altra novetat quant a la varietat dels espectacles que s'hi representaran. Seran un total de 15 que inclouen un concert d'havaneres a càrrec de la Barretina de Malgrat de Mar; l'actuació musical de la violinista calellenca Núria Grima o del grup Les Meliets; recitals a càrrec de Tomàs Cusell i Josefina Teixidor; o les demostracions de dansa de les escoles calellenques; entre d'altres.

Els organitzadors també han previst, abans de l'inici de la primera de les representacions, un homenatge a dos col·laboradors habituals del Festival: al desaparegut Domingo Mulà i Maria Rosa Oliva.

Les entrades estan a la venda a la perruqueria Miquel Roger i també es poden comprar d'una a dues del migdia al Teatre Orfeó Calellenc, o mitja hora abans de l'espectacle a taquilla. La recaptació del Festival com els d'abans es destina anualment a alguna ONG o entitat solidària. Aquest any serà per a Oncolliga Calella.