dijous, 18 de novembre del 2010

Infants per la pau

L'Escola Freta de Calella commemorarà aquest divendres 19 de novembre el Dia Internacional de la Infància. Tots els alumnes de l'escola, de P2 fins a quart d'ESO, participaran en una activitat de sensibilització conjunta que han estat treballant a les aules.

Com cada any, els alumnes formaran un símbol gegant al pati de l'escola. Ho ha avançat el coordinador d'activitats de l'Escola Freta, Manel Vicente qui ha dit que es representarà el símbol de la pau. També hi haurà una cançó que des del departament de música s'ha escollit el "We are the world" de Michael Jackson.

Vicente ha manifestat que "és tot un procés, l'activitat que faran els 500 alumnes s'ha fet abans a les aules, on s'ha reflexionat, encara que amb els petits és una mica més complicat".

Durant la performance, els alumnes del Freta exhibiran els murals que han confeccionat i on es recullen paraules relatives a situacions o fets que caldria esborrar del món com guerra, fam o discriminació. Totes elles quedaran substituïdes pel gran símbol de la pau.

Freta també programa aquesta activitat de sensibilització sobre els drets de la infància dotant-la de caràcter solidari. A l'estela del gran recapte que acaba de celebrar la Fundació Banc dels Aliments, la comunitat educativa ha pensat per una recollida d'aliments que es donaran a Càritas Calella perquè els reparteixi entre la gent que ho necessita.