dimarts, 23 de novembre del 2010

La gestió política a debat

Un centenar de militants i simpatitzants de Convergència i Unió de Calella han assistit aquest dilluns a un nou acte electoral organitzat per la federació nacionalista. En aquesta ocasió, els convergents han aprofitat per reflexionar sobre el paper dels polítics i la seva gestió amb la presència de l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder.

Continua la campanya electoral i a Calella el grup municipal de Convergència i Unió ha portat aquest dilluns l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder. L'acte ha servit per reflexionar sobre la gestió que fan els polítics dels recursos públics. Precisament, Lluís Recoder ha recollit fa pocs dies a Madrid, i per segona vegada consecutiva, el Premi Internacional a la Transparència per la gestió a l'Ajuntament de Sant Cugat.

Recoder, que ha aprofitat per presentar a Calella el llibre “La política que ve”, que ha escrit juntament amb Jordi Joly, ha destacat que els responsables polítics han de ser encara molt més exigents amb sí mateixos i les seves gestions ja que els diners que mouen són dels ciutadans.

Per la seva banda, la senadora Montserrat Candini, ha destacat que Lluís Recoder és un exemple de bona gestió.

Preguntat sobre els resultats favorables per CiU que apunten totes les enquestes electorals, Lluís Recoder va dir que aquestes no serveixen de res i que el resultat es veurà diumenge a la nit.