dimarts, 14 de desembre del 2010

S'acaba el trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària

El primer trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària de Calella s'acaba demà dimecres dia 15 amb l'última conferència. Porta per títol “Les matemàtiques són part de la cultura” i anirà a càrrec del doctor Jordi Deulofeu. Serà l'última classe lectiva del primer trimestre.

La primera xerrada va ser el dia 28 de setembre, amb una sessió inaugural oberta a tothom. Va ser l'inici de tres mesos lectius per als socis de l'Aula d'extensió, amb classes i conferències. S'han fet cada dimecres a 2/4 de set. Unes 150 persones de mitjana assisteixen a l'aula, mostrant interès i participació durant les classes. Un tipus de formació necessària a Calella, segons la presidenta Sílvia López, orientada a la gent que vol aprendre pel simple plaer d'aprendre, més enllà de de la formació requerida en diferents àmbits socials o laborals.

Es tracta de portar la universitat més enllà de les facultats físiques, acostar la formació universitària a qualsevol persona i sense haver de cursar estudis a Barcelona. Per entrar a les classes s'ha de ser soci, i per això cal pagar 35 euros. De cara al segon trimestre la direcció de l'Aula espera mantenir el nivell de participació dels seus socis i portar noves temàtiques i matèries, amb professors també de renom. Sílvia López comenta que material didàctic no en faltarà ni al proper trimestre ni en una bona colla d'anys.

Qui s'hi vulgui apuntar només ha d'anar qualsevol dimecres lectiu a la Cooperativa l'Amistat on podrà inscriure's preguntant pels responsables de l'Aula d'Extensió Universitària.