dilluns, 20 de desembre del 2010

Neix Acció Solidària Sense Fronteres

Calella té des d'aquest dijous una nova entitat social. Es diu Acció Solidària Sense Fronteres i està impulsada per una sèrie de persones amb una llarga trajectòria i experiència en el món de la cooperació internacional i solidaritat.

Acció Solidària Sense Fronteres neix en el moment oportú; quan estem immersos en una crisi mundial és quan més cal la solidaritat i la feina cap als altres. Així s'ha expressat Josep Basart, secretari d'aquesta nova entitat durant la presentació oficial el passat dijous. Una ONG que té la seu a Calella i l'Alt Maresme i que està formada per persones amb una llarga experiència en el món de la cooperació internacional i la solidaritat. Els projectes que tiraran endavant seran de l'àmbit de la sanitat, l'educació i les infraestructures agrícoles als països del tercer món. Segons Josep Basart, es donarà prioritat a dos grups d'alt risc de marginalitat com són els infants i les dones.

Els impulsors d'aquesta ONG volen captar socis. La quota anual és de 50 euros. Volen tenir col·laboradors a títol individual, empreses i administracions.

Acció Solidària Sense Fronteres vol també tenir el suport de voluntaris i voluntàries. En el propers mesos es dedicaran a donar a conèixer a la societat maresmenca els seus objectius i els seus projectes.