dijous, 2 de desembre del 2010

Campoy, de nou alcaldable del PP

Miquel Campoy serà el candidat a l'alcaldia del Partit Popular de Calella per a les eleccions municipals de la propera primavera.

Miquel Campoy, l'actual president del Partit Popular de Calella, ha confirmat oficialment que es presentarà d'alcaldable. Ho ha anunciat al programa "Parlem-ne" de Ràdio Calella un cop la seva candidatura ha estat acceptada per la junta local i ha rebut el vist-i-plau del president comarcal del Partit Popular, Diego Sánchez.

Campoy ha indicat que “ara es començarà a treballar de cara a les municipals i degut a la meva situació professional disposo de més temps per dedicar al partit i crec que no tindrem les dificultats d'altres cops per confeccionar la llista amb les persones que desitgem”.

Campoy reconeix que podrà aprofitar el moment dolç que viu el Partit Popular després que en les eleccions al Parlament de Catalunya es destaqués com la tercera força política al país, al Maresme i també a Calella; on va recollir dos-cents vots més que en l'última convocatòria.

S'obre ara el procés de definició dels integrants de llista i del programa amb el que es presentarà a les municipals, tot i que Campoy indica ja dos àmbits que el Partit Popular voldrà revisar: “el POUM s'ha de revisar i s'ha de veure el perquè s'han pres algunes decisions que entenem errònies. En el tema de turisme, hi ha una Associació que és important i que aglutina, però que l'Ajuntament no ha sabut aprofitar per donar l'impuls que Calella necessita”-ha dit el president dels populars calellencs.

Miquel Campoy tornarà a ser el número u dels populars calellencs, posició que va cedir a Josep Maria Vila l'any 2007, quan llavors va ocupar-se de la presidència del partit. En l'actual mandat, Vila és l'únic regidor del PP al ple de l'Ajuntament. Fa unes setmanes va anunciar a través de Ràdio Calella que abandonava la primera línia política.