dilluns, 13 de desembre del 2010

Cata de vins a Calella

Una quarantena de persones, gairebé tot l'aforament de la llibreria El Faristol de Calella, van assistir aquest dissabte a la presentació del llibre “Presumeix de vins en 7 dies” de Meritxell Falgueras.

L'acte va tenir dues parts ben diferenciades. Durant la primera, l'autora del llibre va parlar del perquè d'aquest i de la seva passió per al món dels vins. Per a Meritxell Falgueras aquest ha estat el seu primer llibre. La segona part va ser eminentment pràctica i és que el conegut xef Raül Balam Ruscalleda va fer una classe de cata de vins. El fill de la coneguda cuinera santpolenca va parlar de la relació directa entre la gastronomia i els vins; de com combinar de manera més adequada els menjars amb els vins. Els assistents van seguir la xerrada amb molt d'entusiasme. Hi havia grans amants del vi vinguts de moltes poblacions de la comarca i també de Badalona.

La presentació del llibre "Presumeix de vins en 7 dies", que està editat per Columna, estava emmarcada en el quinzè aniversari de la llibreria El Faristol.

"Presumeix de vins en 7 dies" també s'ha editat en castellà per Salsa Books.