dilluns, 20 de desembre del 2010

Campionat d'escalada a Calella

Un centenar d'escaladors vinguts d'arreu de Catalunya han participat aquest cap de setmana al tretzè campionat d'escalada en bloc Malgrat-Calella organitzat pel Grup Excursionista Malgratenc i el Club Escalada La Fàbrica de Calella.

La ciutat de Calella ha acollit aquest dissabte el tretzè Campionat d'escalada en bloc Malgrat-Calella organitzat pel Grup Excursionista Malgratenc i el Club d'escalada La Fàbrica de Calella. Hi han participat poc més d'un centenar d'escaladors provinents de tot Catalunya. El campionat estava plantejat en 2 fases. La primera de classificació i la segona de final. D'aquesta manera es redueix en un primer moment la pressió per l'escalador i es pot combinar la participació de novells amb escaladors experimentats. De fet, durant 6 hores van poder practicar 6 vies, 6 rutes d'escalada.

Jordi Masats, director tècnic del campionat, creu que el format que plantegen funciona molt bé des de fa molts anys i que la filosofia del campionat permet el bon clima entre els participants.

La competició es va realitzar des de les 12 del migdia fins a les 6 de la tarda a les instal·lacions del Club d'Escalada La Fàbrica de Calella. Unes instal·lacions que segons Masats, són unes dels més importants de Catalunya.