dijous, 16 de desembre del 2010

Lleugera reducció del pressupost municipal

L'equip de govern de l'Ajuntament de Calella portarà al ple municipal de dimarts que ve el projecte de pressupost de 2011, que puja a 17 milions 663 mil euros, un 1,7% inferior al de l'actual exercici -19.310.000-.

Una retallada que, segons l'alcalde, atén a l'actual situació de crisi econòmica i davant la qual s'ha volgut ser extremadament realista. Amb tot, Josep Maria Juhé ha assegurat que el descens no afectarà als ciutadans perquè no s'ha modificat a la baixa cap tipus de servei ni ajuda. La pròpia administració de l'ajuntament serà qui en notarà la repercussió perquè els números obliguen a tenir un alt grau de rigor.

Juhé ha explicat que es mantindran els nivells de contenció i que això ha permès igualar l'aportació que es dóna a les entitats i associacions locals. 'Fins i tot augmentarem l'aportació al Fons de Cooperació i Solidaritat, que era un dels reptes de la Regidoria', ha afegit l'alcalde.

La partida d'ingressos s'ha rebaixat en un 1,7% i, a tall d'exemple, el projecte de pressupost contempla un descens de l'1,1% del capítol de personal.

En quant a la proposta d'inversions, l'equip de govern planteja un paquet d'actuacions per valor de 966.000 euros.