dimarts, 8 de març del 2011

Actes del dia de la dona

Els actes per commemorar el 8 de març per part de l'Associació de Dones de Calella, comencen demà mateix. A les set de la tarda s'inaugura una exposició sobre Federica Montseny, produïda per l'Institut Català de les Dones al Casal l'Amistat. Dones de Calella ha organitzat altres actes.

Per aquest diumenge l'Associació de Dones de Calella ha preparat una jornada de portes obertes per tothom que s'hi vulgui acostar, tal i com ha explicat la presidenta de l'entitat, Glòria Clapés.

El diumenge, a més, a la una del migdia, es llegirà un manifest, amb la vista posada al Pla d'Igualtat de Calella presentat aquest any. Ja dimecres dia 16 es farà un cinefòrum, a la sala d'actes de l'Ajuntament Vell, amb “Happy, un cuento sobre la felicidad” i un col·loqui amb el grup “El drac màgic”. L'endemà dijous dia 17 es farà una taula rodona sobre “Dones emprenedores”.

El dijous 24 de març es farà un cinefòrum a la Sala Mozart, amb la pel·lícula “Teresa Grey” i el dia 26 es farà un curs intensiu de defensa personal a la Policia municipal.

«Programa Dia Internacional de les Dones»