divendres, 4 de març del 2011

Presentació comarcal del candidat socialista

L'alcalde i cap de llista del PSC, Josep Maria Juhé, va assistir dimecres al vespre a Canet de Mar al consell de federació del PSC del Maresme. L'objectiu era aprovar les candidatures que defensaran les sigles del PSC als 28 pobles i ciutats de la comarca a les eleccions municipals del 22 de maig.

El primer secretari dels socialistes maresmencs, Santi Fontbona, considera que el PSC i els seus caps de llista han de continuar llançant missatges realistes, de sentit comú i escoltar molt els ciutadans. Fontbona en declaracions a la nostra emissora parla també que el futur passa per planificar molt les polítiques i les inversions que s'hauran de fer als municipis. ja que ara no hi haurà la mateixa capacitat inversora per als ajuntaments. També considera clau el consens polític per tirar endavant els projectes.

Per la seva banda, l'alcalde i candidat a la reelecció pel PSC ha destacat a Ràdio Calella que el seu partit està preocupat per la crisi econòmica i les seves conseqüències. Per això, diu, es busquen noves vies potenciant, per exemple, les noves tecnologies o la promoció de nous esdeveniments.

El cap de llista socialista recorda que durant els últims 4 anys els socialistes han culminat projectes que ja feia anys que hi treballaven.

Al consell de federació, celebrat a l'Escola de Teixits de Punt de Canet, també es va fer un reconeixement als alcaldes i regidors que ja no repeteixen.