dimecres, 16 de març del 2011

Plataforma per Catalunya es presentarà

Plataforma per Catalunya es presentarà a les eleccions municipals de Calella. El seu alcaldable és Vicente Marchante, de 39 anys, nascut i resident a Barcelona; que ha parlat a Ràdio Calella del projecte polític que el partit liderat per Josep Anglada vol desenvolupar a la ciutat. Marchante aspira aconseguir representació municipal i, per això, ha dit que intensificarà la seva presència a Calella en les pròximes setmanes. Plataforma per Catalunya no celebrarà grans actes ni mítings, sinó que basarà la seva acció propagandística en el contacte directe amb calellencs per captar les seves inquietuds.

A l'espera de tancar la llista electoral per a les municipals de Calella, l'alcaldable de Plataforma per Catalunya ha avançat a Ràdio Calella que algunes de les qüestions sobre les que incidirà el seu programa electoral són la seguretat ciutadana, la distribució justa de les subvencions, l'aposta per un turisme de qualitat o garantir el compliment de les normatives comercials, sense excepcions.

Vicente Marchante té per objectiu defensar els interessos dels calellencs autòctons i posar en valor la cultura, la història i les tradicions pròpies. Per ell, això no significa que Plataforma per Catalunya sigui un partit xenòfob i ho argumenta així: “nosaltres l'únic que intentem és que hi hagi les mateixes oportunitats pels de casa que pels de fora, però que els de dins siguin els primers. No comprenc que a casa teva entri algú de fora i tu hagis de sortir. I la gent que vingui, que s'adapti, que s'integrin en la societat i no facin ghettos. Que paguin els impostos com tots, i facin les coses com cal. Xenòfobs no som. Ni matem, ni expulsem, ni fem res que no estigui dins la llei”.

L'alcaldable de Plataforma per Catalunya a Calella ha indicat que desplegarà una política dirigida al ciutadà autòcton, sense discriminar per raó de procedència o religió.

Vicente Marchante es defineix a sí mateix com una persona guanyadora i dubta que no estar empadronat a Calella -cosa que l'impedirà votar el 22 de maig a la ciutat- pugui convertir-se en un llast que arrossegui en la carrera política que vol iniciar a nivell local.