dilluns, 28 de març del 2011

CiU opina sobre el balanç de l'executiu

CiU ha opinat sobre el balanç del mandat que va fer la setmana passada l'equip de govern de l'Ajuntament de Calella. L'alcaldable convergent,Montserrat Candini, s'ha mostrat crítica amb el grau de cofoïsme mostrat pels dos socis de govern, PSC i ERC, a qui ha demanat major autocrítica i humilitat.

L'alcaldable de CiU agraeix que els socis de l'executiu municipal manifestin obertament la seva predisposició a reeditar el pacte de govern si els resultats electorals els ho permeten. Montserrat Candini fa aquesta lectura de les declaracions dels representants del PSC i ERC: “per part de l'alcalde Juhé no he tingut cap dubte que vol que ERC li doni suport, encara que no sigui la llista més votada. ERC ja ha escollit a la prèvia, perfecte. Sinceritat i claredat és el que demanen els ciutadans i en aquest sentit els ho agraeixo sincerament”.

La candidata de Convergència i Unió a les municipals del maig lamenta la falta d'humilitat dels dos socis de govern, que no han reconegut, segons Candini, que el projecte de la Riera Capaspre s'ha pogut realitzar perquè bona part de la feina estava feta i perquè “han tingut la sort de disposar dels diners”. A excepció d'aquesta, Candini dubta que les prioritats complertes durant el mandat atenguessin necessitats reals de la població. S'ha referit a un paquet d'actuacions que xifra en 4 milions d'euros i entre les que s'inclouen la passera del Far, o l'enllumenat del cementiri.

Candini també ha demanat a l'actual equip de govern un major grau d'autocrítica sobre la seva gestió, sobretot quan a la ciutat s'ha superat 19% d'atur.