divendres, 18 de març del 2011

Farts de pagar la crisi

La Federació Comarcal del Maresme de la Confederació Nacional del Treball ha organitzat diversos actes de caràcter informatiu a la ciutat de Calella. Concretament són 2 actes i s'emmarquen en la campanya “Estem farts de pagar la crisi”.

El primer d'ells serà demà dissabte i consistirà en una taula informativa que s'instal·larà al mercat municipal des de 2/4 d'11 del matí fins a 2/4 de 2. En aquesta taula s'informarà dels posicionaments i les alternatives de l'organització anarcosindicalista vers la situació de crisi econòmica que pateixen els treballadors, tant els que estan en actiu com els aturats i els pensionistes.

D'altra banda, la CNT ha organitzat una conferència amb el títol “La reforma laboral i la retallada de les pensions” que es farà divendres 25 de març a l'Ajuntament Vell de Calella a partir de les 7 de la tarda. Una conferència que anirà a càrrec de l'economista Lluís Rodríguez, de l'Institut de Ciències Econòmiques i de l'Autogestió que analitzarà l'actual situació socioeconòmica.