dilluns, 21 de març del 2011

La CNT atén la gent

Dubtes sobre la jubilació, sobre les cotitzacions o sobre els salaris baixos. Aquestes han estat algunes de les consultes que els ciutadans de Calella han adreçat als membres del sindicat CNT que dissabte van instal·lar una parada informativa a la ciutat.

Es tracta d'unes xerrades que es fan arreu de la comarca i que tenen com a títol genèric “Estem farts de pagar la crisi”. Miquel Muliterno, membre de la CNT Maresme, explica els dubtes que van atendre dissabte: "s'ha adreçat molta gent, sobretot jubilats, pensionistes i treballadors que es queixen que cobren molt poc a la seva feina"-ha indicat en declaracions a Ràdio Calella.

Miquel Muliterno és molt crític amb els sindicats majoritaris. Segons ell, no haurien de rebre subvencions i s'haurien d'autofinançar per mantenir la seva independència i exercir la seva feina que és la defensa dels treballadors.

La CNT ha organitzat una conferència amb el títol “La reforma laboral i la retallada de les pensions” que es farà aquest divendres 25 de març a l'Ajuntament Vell de Calella a partir de les 7 de la tarda. Una conferència que anirà a càrrec de l'economista Lluís Rodríguez, de l'Institut de Ciències Econòmiques i de l'Autogestió que analitzarà l'actual situació socioeconòmica.