dimecres, 30 de març del 2011

Amb el Festimatge arrenca la temporada turística

El Festimatge 2011 arrencarà el pròxim 9 d'abril i, amb ell, una extensa programació d'activitats i propostes de tot tipus vinculades a la imatge. El festival impulsat per l'entitat Foto-Film Calella, que enguany arriba a la seva sisena edició, aglutina els certàmens Torretes de fotografia i curtmetratges i la Trobada Internacional de Cinema 9'5.

La singularitat de la proposta motiva la participació d'autors d'arreu d'Europa. Justament aquesta dimensió internacional del Festival de la imatge de Calella el converteix en un fantàstic promotor de la ciutat. El sector turístic ha volgut aprofitar la seva repercussió per crear una oferta d'estades en hotels de Calella per gaudir del Festimatge i d'altres activitats organitzades especialment per als clients.

Foto-Film Calella, l'Ajuntament i l'Associació Turística de Calella s'ha unit per crear un producte turístic vincular a un dels principals certàmens culturals de la ciutat. A partir de 43 euros, s'ofereix una estada en un hotel de la ciutat i la possibilitat de participar en sessions formatives en l'àmbit de la fotografia. Ho ha explicat la regidora de Turisme, Loida Serrano qui ha dit que “són estades en principi de caps de setmana, i encarades a un públic familiar. Més enllà de la visita de totes les propostes del Festimatge s'han fet uns tallers molt adreçats al públic familiar: a la canalla i als adults”.

La regidora ha assenyalat que, aquest any, el Festimatge serà el punt de partida de la temporada turística, ja que el calendari ha situat la Setmana Santa en unes dates molt tardanes.