divendres, 25 de març del 2011

Noves incorporacions al Grup de Fons del Club Atletisme Calella

El Club Atletisme Calella ha presentat les dues noves incorporacions de l'equip tècnic de la secció del Grup de Fons. El badaloní Javier Cortés Huete en serà l'entrenador i tindrà com a supervisora la fondista Teresa Pulido, que treballarà al costat de Pepe Mejías amb el qual compartirà el control dels entrenaments setmanals dels prop d'un centenar d'atletes de l'equip. L'organigrama del Grup de Fons del Club Atletisme Calella el completa Ester Ruiz, que seguirà com a secretaria tècnica.

Cortés Huete i Pulido han destacat internacionalment amb la selecció espanyola de marató, i la fondista mallorquina va participar, diumenge passat, a la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme. Tots dos van ser presentats oficialment dimecres als esportistes de la secció de fons en una reunió informativa que es va fer a la zona esportiva de “La Muntanyeta”. Després, van poder participar d'un rodatge amb els nous tècnics, tot i que la nova direcció del grup començarà a ser efectiva a partir del 31 de març.

El Grup de Fons del Club Atletisme Calella va ser el segon classificat per equips a la Mitja altmaresmenca, tant en categoria femenina com masculina. Aquest cap de setmana, una quinzena de fondistes del club participaran a la mitja de Milà.