dilluns, 21 de març del 2011

Triomf marroquí

La Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme ha estat molt disputada i al final s'ha decidit a l'esprint entre dos atletes marroquins.

Finalment, Samir Ait Bouychamane s'ha imposat per un segon a Otmane Btaimi, fent un temps d'1 hora sis minuts i 11 segons, i establint el nou rècord de la prova, que tenia fins ara el santpolenc Marc Roig, que ha quedat quart.

En categoria femenina, el millor temps l'ha marcat la guanyadora de la primera edició, Hasna Bahom, que s'ha imposat a la vencedora de l'any passat Teresa Pulido, que ha vingut a l'Alt Maresme després de superar diverses lesions.

Cal destacar el nombrós públic que s'ha congregat a diversos punts del recorregut que ha passat per Calella, Pineda, Santa Susanna i Malgrat de Mar; públic que ha animat els 1.500 atletes inscrits.

Els primers esportistes del Club Atletisme Calella que han creuat la línia d'arribada han estat Òscar Rodríguez, que ha estat vuitè; i Ester Tomàs, sisena; en categories masculina i femenina respectivament.

Els atletes participants han quedat molt contents del recorregut i de l'organització, tot i que s'han queixat del vent, un factor que no és habitual en aquesta zona, però que avui no ha permès que es fes una millor marca. Malgrat tot, els guanyadors han coincidit a dir, que per les carecterístiques del recorregut es podran fer en un futur grans marques. De fet, de cara a la quarta edició, l'organització es planteja el canvi de data perquè la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme se celebri abans de la Marató de Barcelona, i així serveixi de preparació per a la prova barcelonina.

Les diverses autoritats presents a la cita esportiva han destacat la importància de la col·laboració entre els diversos Ajuntaments i entre els sectors públic i privat.