dijous, 31 de març del 2011

Nou trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària

L'Aula d'Extensió Universitària de Calella obrirà el tercer trimestre del curs amb una conferència a càrrec dels presentadors del temps de Televisió de Catalunya, Eloi Cordomí i Mònica Usart. Parlaran aquest pròxim dimecres, 6 d'abril, sobre els sistemes i la metodologia que s'usen a l'hora de fer la previsió meteorològica, en una conferència que han titulat “Del frare meteorològic al Meteosat de segona generació”.

Els alumnes de l'Aula d'Extensió Universitària iniciaran dimecres el tercer trimestre d'aquest primer curs, que consta d'un total de 10 conferències. Els primers ponents seran els físics i meteoròlegs de TV3 Eloi Cordomí i Mònica Usart, que parlaran sobre la previsió del temps. Les altres temàtiques que s'abordaran al llarg del trimestre les ha comentat la presidenta de l'Aula d'Extensió Universitària de Calella, Sílvia López. López ha avançat que parlaran sobre el cervell, la memòria i el llenguatge; sobre les energies alternatives o sobre el món àrab-musulmà contemporani, entre altres.

Les conferències es continuaran fent els dimecres a dos quarts de 7 del vespre al Casal l'Amistat. La presidenta de l'Aula ha fet una molt bona valoració d'aquest primer curs, tant pel que fa al nombre de socis que s'hi han apuntat i per la qualitat dels ponents que hi han participat.