divendres, 25 de març del 2011

Satisfets per l'acció de govern

Satisfets per l'acció de govern i sense descartar un possible nou pacte per al proper mandat municipal si els números ho permeten. Així es van presentar ahir a la tarda els màxims representants de l'executiu de l'Ajuntament de Calella, format pel PSC i ERC, durant el balanç del mandat que ara es tanca. Un mandat marcat per la bona entesa entre els 2 partits. Així ho van destacar l'alcalde, el socialista Josep Maria Juhé, i el portaveu d'ERC, Jaume Puig.

Tots 2 van fer un exhaustiu repàs de les accions fetes al llarg dels últims 4 anys, durant el mandat 2007-2011. Josep Maria Juhé va destacar que a principis de mandat es van marcat 19 prioritats i d'aquestes s'han complert 17, el que representa el 89 per cent. Fins i tot, s'han fet d'altres accions no previstes però que s'han hagut de fer perquè han vingut marcades pel dia a dia.

Per la seva banda, Jaume Puig va ressaltar que la situació financera de l'Ajuntament està sanejada amb un romanent de tresoreria de 224.000 euros. Una situació que deixa la ciutat amb capacitat per poder fer noves inversions durant els propers anys. Precisament, Puig va destacar que les inversions fetes en els últims 4 anys han estat equilibrades entre totes les àrees, consensuades amb els seus socis de govern i debatudes. Puig va indicar que en els últims 4 anys s'han fet inversions per un import de 18 milions 309.0000 euros i que l'any estrella ha estat el 2009 amb el cobriment de la riera Capaspre.

En tot cas, Jaume Puig va destacar que en 12 anys de pactes amb el PSC sempre s'han sentit a gust. Cert també que, en els temes més ideològics, tot i discrepar han sabut mantenir el respecte mutu. L'equip de govern també va parlar dels projectes que han quedat pendents com ara el de la façana marítima, el projecte d'urbanització de Can Carreras, tot i que aquest ja està en marxa.