dilluns, 21 de març del 2011

La llista del PSC

El mateix dia en què Juhé es presentava davant els militants i simpatitzants socialistes, recolzat a més per l'agrupació local del partit i dirigents nacionals; també es donava a conèixer al complet la llista electoral del PSC de Calella. Hi ha una reforma profunda de l'equip respecte el que es va presentar al 2007.

Per darrera de Josep Maria Juhé, hi apareix Emili Pérez en el número 2; lloc que havia ocupat al 2007 Josep Torres, l'actual regidor d'Urbanisme i Educació i Ciència, i que ara baixa fins la catorzena posició de la llista del PSC.

En el número 3 s'hi manté l'independent Loida Serrano, actual regidora de Turisme i Promoció Econòmica; seguida de Lídia Font. La secretària d'Organització de l'agrupació local del PSC ocupa el quart lloc de la llista, fent que la regidora de Serveis Socials, Laura Cortada, descendeixi fins al tretzè lloc.

S'incorpora a l'equip de Josep Maria Juhé, i en el cinquè lloc, l'independent Montserrat Mas, fent que el regidor de Noves Tecnologies, Joan Torrent, que havia ocupat aquesta posició passi al número 10.

En el sisè lloc, Àngel Pigem, i en el setè una altra independent, Verónica Losada. Àngel Vela, el secretari de Finances del PSC, ocupa la vuitena posició; i la primera secretària de les Joventuts Socialistes de Catalunya de Calella, Norah Jalich, la novena.