dijous, 24 de març del 2011

Condemnats per a la seguretat del Half

Treballar pel Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme en qüestions de seguretat o regulació del trànsit podria fer que els condemnats per delictes de trànsit evitessin la presó. Aquesta és una possibilitat que s'està avaluant des del Consell Comarcal del Maresme, que ja s'ha posat en contacte amb el Departament de Justícia de la Generalitat. Al Maresme hi ha 900 persones pendents de realitzar treballs per a la comunitat.

L'organització del Challenge Costa de Barcelona-Maresme podria comptar per a l'edició de mitja distància d'aquest mes de maig amb entre 200 i 400 voluntaris. Aquestes persones podran commutar penes de presó o multes de trànsit, garantint la seguretat durant el triatló internacional. L'alcalde Josep Maria Juhé ha manifestat a la nostra emissora que “els temes de seguretat són una de les qüestions més importants i poder disposar d'aquestes persones que han de realitzar treballs a la comunitat de forma gratuïta ens permetria cobrir més punts del circuit del Challenge”.

A Calella, per exemple la brigada de Parcs i Jardins compta en la seva plantilla amb persones que realitzen treballs per a la comunitat. L'alcalde ha explicat que els tràmits que s'hauran de fer amb el Departament de Justícia no són feixucs però que caldrà especificar quin servei i on s'haurà de prestar el servei.