dimarts, 22 de març del 2011

Balanç de la contribució de la Diputació

El president de la Diputació de Barcelona ha visitat Calella per fer balanç dels projectes que l'organisme ha subvencionat al llarg d'aquest mandat. Antoni Fogué, acompanyat per l'alcalde Josep Maria Juhé i diversos membres del consistori, va passejar-se ahir dilluns pel carrer Església i va desplaçar-se també cap al passeig dels Eucaliptus, on s'han fet actuacions comptant amb les aportacions econòmiques de la Diputació.

En declaracions a Ràdio Calella, Fogué va assenyalar que s'han complert els compromisos adquirits amb Calella ara fa quatre anys, i que s'han mantingut en peu, fins i tot, quan ha esclatat la crisi econòmica.

A dos mesos per la celebració de les eleccions municipals que determinaran la distribució de responsabilitats dins la Diputació de Barcelona, el president de l'organisme ha volgut comprovar, in situ, com de fructífera ha estat la col·laboració amb l'Ajuntament de Calella. Per això, ha visitat la ciutat, amb dues parades a l'agenda. La primera al carrer Església, on la Diputació ha contribuït al projecte d'ampliació de la zona de vianants, que ha inclòs també una actuació de renovació de la xarxa de serveis. Acompanyat per l'alcalde de Calella i els regidors d'Urbanisme, Hisenda i Comerç, el president de la Diputació es va traslladar després al passeig dels Eucaliptus, que també s'ha sotmès a una profunda remodelació que ha potenciat el caràcter relaxant d'aquesta zona verda que hi ha a tocar de la via del tren.

Dos exemples, segons Fogué, de la bona entesa que hi ha hagut entre les dues administracions i que permetrà fer un tancament de mandat amb pràcticament un 100% dels compromisos complerts. "Estem molt satisfets del nivell de cooperació que s'ha establert entre l'Ajuntament de Calella i la Diputació de Barcelona, en totes les àrees", apuntava el president de la Diputació. Opinió compartida per l'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, qui va destacar que el compromís es va accentuar en moments de dificultats. "Quan la crisi va esclatar d'una manera més forta, la Diputació de Barcelona va fer una aportació extraordinària per a subvencionar qüestions de caràcter social", va dir Juhé.

Els dos responsables polítics van assegurar que la gestió feta a la Diputació en aquests últims quatre anys respon al compromís per una política clara de territori.