dimarts, 15 de març del 2011

CiU celebra que es porti a ple

CiU celebra la decisió del govern municipal de Calella de portar al ple el projecte de construcció de l'aparcament al mercat municipal, sobre el qual hi tenen algunes reserves. Així ho van demostrar en l'última reunió del Consell d'Administració de l'empresa pública de mobilitat, Gestvia, abstenint-se en la votació del projecte bàsic de l'obra. La portaveu i alcaldable de CiU, Montserrat Candini, veu necessari que es produeixi un debat polític en sessió plenària per així, diu, garantir la trasparència en tot el procés.

Candini considera que tractant-se d'un projecte de gran transcendència per Calella, el ple és el marc on s'ha debatre la idoneïtat de la construcció de l'aparcament del mercat municipal. La portaveu i cap de llista convergent CiU ha declarat a Ràdio Calella que és oportú que les forces polítiques municipals discuteixin si és rendible l'operació en els termes que planteja el govern municipal. Candini ha dit que és partidària de tornar als paràmetres del projecte original: “aquest pàrquing és necessari però no per 212 places, seria necessari si prenguéssim el projecte inicial de 300 places, el que tenien fa 4 anys enrere quan nosaltres no estàvem d'acord amb la instal·lació de pisos. Perquè sortissin 300 places s'hauria d'ocupar la part alta del carrer Sant Joan. Això permetria fer un aparcament que donés resposta a les necessitats d'aparcaments al bell mig del centre urbà i permetria arranjar la plaça del mercat, sense pisos”.

Tal i com Candini va avançar fa uns dies a Ràdio Calella, CiU està treballant en una proposta de mobilitat per a Calella, amb la qual el partit assenyalarà alguns espais estratègicament situats on es poden crear places d'aparcament. I és que per Candini, la solució a la demanda de zones de pàrquing no passa únicament i exclusiva per la realització del projecte del mercat.