divendres, 4 de març del 2011

Línia directa amb els polítics

De cara a oferir a la ciutadania la millor cobertura informativa de les eleccions municipals, Ràdio Calella potencia tota la informació referent a la precampanya i campanya de les diverses formacions.

En aquest sentit, aquest dilluns comença una roda d'entrevistes als caps de llista dels darrers comicis locals per fer balanç del mandat municipal que ara acaba.

Així del 7 al 10 de març entrevistarem després de l'Info vespre: el popular Josep Maria Vila, aquest dilluns; el republicà Jaume Puig, dimarts; el socialista Josep Maria Juhé, dimecres; i la convergent Montserrat Candini, aquest proper dijous.

L'espai “Línia directa” vol apropar al màxim la política a la ciutadania. Per aquest motiu, els oients podran formular les seves preguntes en directe trucant al telèfon de la ràdio, 93 766 03 33, o bé via correu electrònic a radio@rtvcalella.cat o a través del facebook de l'emissora.

El programa està dirigit i presentat per Dolors Lieury, es redifondrà l'endemà a les 14h, i tindrà una segona edició amb tots els alcaldables de les properes eleccions municipals de l'11 al 14 d'abril.