dimarts, 29 de març del 2011

Reivindicant l'orgull calellenc

El grup municipal de CiU va celebrar ahir al vespre una nova sessió dels “Diàlegs de futur en positiu”. En aquesta ocasió es va parlar d'economia i dels potencials de Calella com a ciutat turística. La cap de llista de CiU a les municipals del 22 de maig, Montserrat Candini va reivindicar l'orgull calellenc i va dir que hi posarà totes les il·lusions i les ganes per estar al costat dels calellencs en els moments difícils.

Un centenar de persones van assistir ahir al vespre a una nova sessió dels “Diàlegs de futur en positiu” que impulsa CiU de Calella. Segons la formació nacionalista, l'objectiu d'aquesta trobada era generar el debat social sobre aquelles qüestions que preocupen a la ciutadania i sobretot per parlar d'economia i com afrontar els nous reptes que aquesta ens planteja.

Precisament, la cap de llista de CiU a Calella, Montserrat Candini, va explicar davant el públic assistent que cal treballar per estimular l'economia productiva. En aquest sentit, va mostrar la seva preocupació per la taxa d'atur que té Calella actualment, que se situa en el 19,36%. Segons Candini el turisme és un sector amb un gran potencial i futur i ha dit que "malgrat la que està caient, tenim un sector turístic potent i que pot ajudar a potenciar, malgrat tot aquest context". També ha manifestat que per a CiU "l'economia és l'oxigen de la societat”.

A la trobada d'ahir al vespre també va assistir el secretari de Territori i Mobilitat, Damià Calvet. Per a ell és essencial que les administracions donin suport a aquelles iniciatives locals que generen ocupació.

A la xerrada també hi van ser presents el director d'empresa Josep Puig i l'empresari industrial Antoni Ginesta.