dilluns, 21 de març del 2011

PSC: Calella en positiu

El PSC va presentar oficialment el seu candidat a les municipals el mateix dia en què anunciava l'equip que acompanyarà Josep Maria Juhé en el repte de continuar quatre anys més a l'alcaldia. El PSC ha format part del govern municipal en els últims tres mandats, el darrer sent força majoritària dins l'executiu. El 22 de maig aspira a millorar els resultats del 2007, sentint-se avalat per l'obra de govern que deixarà, amb projectes enllestits com el cobriment i la urbanització de la riera Capaspre o la consolidació del casc antic; i unes finances sanejades que han permès mantenir la cartera de serveis a la ciutadania. Ara, el PSC es prepara per la campanya com si d'una carrera de fons es tractés.

Corrent pel litoral, amb el far de Calella al fons. Un somriure al rostre i una motxilla a l'esquena. Així apareixerà Josep Maria Juhé en els vídeos electorals de les municipals del 22 de maig, que es van projectar en el sopar de la seva presentació oficial com a candidat socialista a l'alcaldia de Calella. Un alcaldable que reuneix els valors del compromís, l'honestedat i la constància. Així és com el va presentar, també, l'exconsellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli, que juntament amb el diputat a Madrid Manuel Mas van acompanyar Juhé en el seu dia. Juhé és el que Calella i el país necessita en aquest moments: no aturar-se en moments de dificultats. Ha construït el futur i espero que la gent entengui que ha de continuar sent l'alcalde de la ciutat”, va declarar la política gironina.

Geli va explicar que el projecte socialista per a Catalunya es refarà a través del municipalisme, i que l'emoció que Juhé transmet amb la seva idea per Calella és un exemple a seguir. L'exconsellera va subratllar la seva capacitat per generar confiança davant la prepotència “de l'altra”, sense especificar a qui es referia. Per això, va aventurar-se a dir que el PSC aspira a Calella a la majoria absoluta.

El partit presenta d'aval la feina feta aquests darrers quatre anys, on s'ha mantingut el pacte de govern amb ERC. L'alcaldable socialista assegura que hi ha un projecte iniciat que cal dotar de continuïtat. “El que hem de fer demà ja està sembrat, per exemple la Riera Capaspre que és el gran eix de futur de Calella”, assegurava Josep Maria Juhé.

Parlant del futur, l'alcalde i cap de llista socialista va avançar que una de les seves propostes electorals serà allargar el cobriment de la Riera Capaspre més amunt de la carretera Nacional 2 -fins a la cruïlla del carrer Benavente-, actuació que considera assentarà el projecte de construcció del nou Hospital. De fet, aquest s'entreveu serà el gran tema de campanya i del pròxim mandat.