dimecres, 23 de març del 2011

Entesa per Calella, a les municipals

Entesa per Calella entra en l'escena política local. Es tracta d'un nou projecte polític, integrat per independents, que acaba de confirmar que es presentarà a les eleccions municipals del 22 de maig com a alternativa als partits tradicionals.

El col·lectiu manifesta que la seva proposta se cenyeix a l'àmbit local però, tot i això, exposa obertament els seus plantejaments independentistes.

Entesa per Calella aposta per la regeneració d'idees i persones com a pas imprescindible per afrontar els reptes de futur. És un col·lectiu de calellencs i calellenques que es comprometen a treballar per retornar a la ciutat “l'orgull que havia tingut”. Asseguren que es tracta d'un projecte “transversal” quant a afinitats polítiques dels seus integrants, qualitat que consideren els enriqueix i els permet tenir una visió més àmplia. No volen, però, que la seva proposta es vinculi a cap altra opció política.

El portaveu de la nova formació, Pere Mas -responsable de Reagrupament Independentista a la ciutat- ha manifestat que "els projectes s'han de fer des de baix, i no presentar-los a la ciutat quan està tot decidit”. Apel·len a un major consens social en propostes claus com la façana marítima o l'aparcament del Mercat.

La confirmació que Entesa per Calella es presentarà a les municipals del 22 de maig l'ha fet aquest dimecres el seu portaveu, Pere Mas -responsable de Reagrupament Independentista a la ciutat-. No han transcendit altres detalls de la candidatura a l'espera de l'acte públic que han convocat pel pròxim 1 d'abril, quan s'anunciarà qui serà el seu cap de llista.

Entesa per Calella compta amb persones vinculades a la vida associativa local i a d'altres opcions polítiques que s'han unit per un projecte comú de ciutat: “de Reagrupament, hi ha gent de Solidaritat, i no està tancada la llista. Estem oberts a tota la gent que vulgui col·laborar"-ha indicat Mas.