dimarts, 29 de març del 2011

Presentació oficial de Campoy

Una trentena de militants i simpatitzants del PP de Catalunya van donar suport ahir al vespre al candidat d'aquest partit a Calella. Miquel Campoy va ser presentat de manera oficial acompanyat pel president del PP al Maresme, Diego Sánchez i del president provincial Antoni Bosch.

El candidat del Partit Popular, Miquel Campoy, es presenta, diu, amb il·lusions renovades i amb una llista també renovada. De moment, només han transcendit 3 noms: El número 2 l'ocupa Josep Maria Pérez Basart -tal i com el mateix Campoy havia avançat dies enrere al nostre mitjà de comunicació- i el tres l'empresària Irene Garcia Roldán. Miquel Campoy ha explicat que vol una Calella neta, segura i on els joves tinguin una oportunitat.

El programa electoral dels populars calellencs inclourà, entre altres, la creació de nous aparcaments i la promoció econòmica. Aquest últim capítol passaria per fomentar el comerç, el turisme i la creació de noves empreses. Campoy ha avançat que el benestar social i la immigració són altres aspectes bàsics per al seu partit. No en va, recorda que Calella té un 24 per cent d'immigració i, segons ell, s'ha de fer una distribució més equitativa dels recursos de Serveis Socials.

Campoy en referència a benestar social ha dit que “és el tema de tota la gent gran i de les ajudes que es poden fer... és tractar amb valentia el tema de la immigració; no estem en contra de la immigració, estem a favor d'una redistribució més d'acord amb la realitat que no pas la que s'està fent en l'actualitat”.

Per la seva banda, el president del PP a la província de Barcelona, Antoni Bosch, va recordar que durant els anys en què Miquel Campoy va formar part del govern municipal de Calella com a regidor de Turisme, concretament als anys 1995-1999, la ciutat era un referent de turisme de qualitat. Bosch considera que el PP fa una bona gestió dels recursos públics i creu que els votants saben què voten quan donen el seu suport als populars.

Sobre un possible pacte entre CiU i el Partit Popular de Calella, els dirigents populars subratllen que serà una decisió de la junta local. En el decurs de la presentació de Miquel Campoy com a candidat també es va fer una agraïment públic a la feina feta per l'actual regidor a l'Ajuntament, Josep Maria Vila.