dimecres, 18 de març del 2009

Abans d'acabar l'any es podria redactar el projecte de façana marítima

L’avantprojecte de reforma de la façana marítima de Calella continua el seu camí. Ara, després que s’hagi presentat als grups polítics de l’oposició, és a dir, Convergència i Unió i Partit Popular, l’alcalde de Calella ha mantingut aquesta setmana dues reunions amb representants tant del departament de Costes del Ministeri de Foment com del departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.

L’alcalde calellenc ha explicat que l’avantprojecte té en compte les limitacions de la llei de Costes i també les necessitats urbanístiques de Calella.

Josep Maria Juhé ha explicat a ràdio Calella que ha tornat a insistir davant el representant del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Oriol Balaguer, del rebuig polític i social que hi ha a Calella davant el plantejament de fer doble via pel passeig Manuel Puigvert.

Segons Juhé, si es compleixen els compromisos adquirits per les diferents administracions implicades, el projecte definitiu es podria redactar abans d’acabar aquest any.